Andrew Ilmer

Specialisatie

Fysiotherapeut

Specialisatie sport, GLI

 

Contact

andrew@fernhoutfysiotherapie.nl

 

Fysiotherapeut

Mijn naam is Andrew Ilmer en ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool van Rotterdam. Sinds september 2020 ben ik met trots onderdeel geworden van het team van Fernhout Fysiotherapie.

 

Voordat ik fysiotherapeut werd , heb ik tien jaar ervaring  opgedaan  in verschillende sportscholen en heb hiervoor meerdere fitness diploma’s gehaald. Ik heb ervaring met het trainen van mensen en het geven van groepslessen. Voordat ik begon met de opleiding van fysiotherapie ben ik afgestudeerd als sportmasseur en bewegingsagoog.

 

Ik heb mij altijd verdiept in sportrevalidatie en sporters op trainen naar een hoger sportniveau en heb hiervoor meerdere cursussen/opleidingen gevolgd zowel nationaal als internationaal. Zoals je kan lezen heb ik veel passie voor sport en sport zelf heel graag.

 

Mijn doel is dat een sporter of de algemeen dagelijkse persoon sterker terugkomt dan voor de blessure/klacht. Educatie over een  blessure vind ik belangrijk naar de patiënt toe evenals de tools te geven om aan een blessure te werken.