Kimberly Smits

Specialisatie

Fysio- & Manueeltherapeut
Specialisatie duizeligheid en hoofdpijn

 

Contact

kimberly@fernhoutfysiotherapie.nl

Fysio- & Manueeltherapeut

Vanaf 18 maart 2019 ben ik met trots onderdeel geworden van het enthousiaste team van Fernhout Fysiotherapie. Ik neem mijn rol in als Manueel therapeute met duizeligheid als specialisatie.

In juli 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Rotterdam. Vervolgens ben ik gaan werken als fysiotherapeut in de praktijk en de poliklinische revalidatiesector. Ondertussen ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen en heb ik in 2015 mijn Master behaald in Manuele Therapie

Vanaf het moment dat ik tijdens mijn stage in aanraking kwam met het fenomeen ‘duizeligheid’ groeide mijn interesse in deze complexe problematiek.

Ik heb verschillende Masterclasses over duizeligheid gevolgd. Ook ben ik aangesloten als gecertificeerd duizeligheidtherapeut bij het Kenniscentrum Duizeligheid van het Apeldoornse duizeligheidcentrum (ADC).

Om mijn verdere kennis te delen met mijn collega’s over duizeligheid heb ik in maart 2014 artikelen gepubliceerd over Benigne Paroxismale Positieduizeligheid (BPPD) in het tijdschrift Fysiopraxis. Dit is een landelijke vakblad voor fysiotherapeuten.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals shockwavetherapie, Cure Tape, Hoofdpijn en Whiplash gerelateerde klachten.

Ik sta voor doelgerichte, individuele en persoonlijke zorg op maat, waarbij uw hulpvraag centraal staat. Door samen te werken proberen we samen het gewenste resultaat te bereiken.