Marleen Brugmans

Fysiotherapeut

Specialisatie

GLI

Manueel therapeut i.o. 

Contact

marleen@fernhoutfysiotherapie.nl

 

 

Fysiotherapeut

Na mijn afstuderen aan de Hogeschool Rotterdam in januari 2021, ben ik sinds maart 2021 met trots onderdeel van het team van Fernhout Fysiotherapie. Daarnaast mag ik mezelf vanaf september 2021 manueeltherapeut in opleiding noemen.

Ik vind het een uitdaging om mensen te ondersteunen bij het in beweging komen en blijven, passend binnen een ieders mogelijkheden en klachtenbeeld. Dit omdat bewegen bijdraagt aan positieve gezondheid op zowel de korte als lange termijn. Door persoonsgerichte zorg en heldere, duidelijke communicatie kunnen de mooiste resultaten behaald worden.

Na 8 jaar werken in de ouderenzorg heb ik ruime ervaring met de oudere patiënt, maar ook klachten gerelateerd aan de wervelkolom en problematiek bij bijvoorbeeld muzikanten spreken mij erg aan. Dit komt voort uit mijn affiniteit met muziek en mijn jarenlange ervaring bij diverse (nationale) orkesten in het hele land.

De komende jaren wil ik mezelf nog verder ontwikkelen op verschillende gebieden om zo goede kwaliteit zorg te blijven leveren en mensen met veel enthousiasme te kunnen blijven helpen tijdens hun herstel.