Tess Groenhorst

Fysiotherapeut

 

Specialisatie

Cardio
Covid revalidatie
Oncologie fysiotherapeut i.o. 

 

Contact

tess@fernhoutfysiotherapie.nl

Fysiotherapeut

In 2015 ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog aan de MBO opleiding Sport & Bewegen op het ROC Mondriaan te Delft. In 2019 heb ik de studie fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond.

Tijdens mijn studie fysiotherapie was ik werkzaam als bewegingsagoog in het revalidatie centrum Rijndam. Hierbij verzorgde ik de therapie in de sportzaal en het zwembad. Voornamelijk zag ik patiënten met NAH (niet aangeboren hersenletsel), dwarslaesie en amputatie.

Zelf ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met sport en bewegen, ik vind dit dan ook heel belangrijk. Door mijn ervaring in de revalidatie heb ik geleerd dat niks te gek is op het gebied van sport en bewegen. Voor iedereen is één manier van bewegen mogelijk. Dit breng ik graag over aan mijn patiënten!

Binnen het team van Fernhout Fysiotherapie verzorg ik verschillende groepslessen, zoals de NAH, Golden sport en de Cardiosport. De combinatie en afwisseling van groepslessen en individuele behandelingen vind ik leuk om te doen. Hierbij komt mijn achtergrond als bewegingsagoog goed van pas. Mijn werk als fysiotherapeut doe ik met veel enthousiaste en plezier!