Tess Groenhorst

Fysiotherapeut

 

Specialisatie

Covid revalidatie
Oncologie fysiotherapeut i.o. 

 

Contact

tess@fernhoutfysiotherapie.nl

Fysiotherapeut

In 2015 ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog aan de MBO opleiding Sport & Bewegen op het ROC Mondriaan te Delft. In 2019 heb ik de studie fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond.

Tijdens mijn studie fysiotherapie was ik werkzaam als bewegingsagoog in het revalidatie centrum Rijndam. Hierbij verzorgde ik de therapie in de sportzaal en het zwembad. Voornamelijk zag ik patiënten met NAH (niet aangeboren hersenletsel), dwarslaesie en amputatie.

Zelf ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met sport en bewegen, ik vind dit dan ook heel belangrijk. Door mijn ervaring in de revalidatie heb ik geleerd dat niks te gek is op het gebied van sport en bewegen. Voor iedereen is één manier van bewegen mogelijk. Dit breng ik graag over aan mijn patiënten!

Begin oktober 2022 ben ik gestart met de opleiding oncologie revalidatiewetenschappen aan de Berekuyl Academy. Mijn interesse in dit vakgebied is al ontstaan tijdens mijn studie fysiotherapie. Door deze studie af te ronden hoop ik patiënten beter te kunnen helpen in het gehele traject. Ook hierbij is het belangrijk om in beweging te blijven.

Mijn werk als fysiotherapeut doe ik met veel enthousiaste en plezier!