Afspraak maken

Het is ook mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken. De fysiotherapeut zal dan tijdens de eerste afspraak een korte screening uitvoeren om te beoordelen of er een indicatie is voor verder onderzoek en/of behandeling. Een verslag van die screening wordt, na goedkeuring van de patiënt, naar de huisarts gestuurd.

Tijdens de eerste afspraak vragen wij uw identiteitsbewijs en pas van de zorgverzekeraar. Indien u op verwijzing komt van een arts, dan graag ook de verwijzing meenemen. Wij zijn verplicht de originele versie te bewaren in onze administratie.

Afspraakformulier    Gereserveerde behandelingen dienen UITERLIJK 24 UUR van tevoren telefonisch 010-474 82 00 of via e-mail info@fernhoutfysiotherapie.nl te worden afgezegd.

    Afzeggingen voor een behandelafspraak op maandag dienen voor vrijdag 21:00 uur afgemeld te worden of anders uiterlijk op zondag via e-mail of op de voice-mail te zijn ingesproken.

    Indien u bij verhindering niet tenminste 24 uur van te voren afzegt, zijn de kosten van de desbetreffende behandeling voor UW EIGEN REKENING. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij uw ziektekostenverzekering. De kosten voor een niet nagekomen afspraak zijn conform de tarievenlijst van de desbetreffende behandeling. U ontvangt hiervoor een factuur.

    Dit formulier wordt per e-mail verzonden naar een centraal e-mailadres. Uw persoonsgegevens worden niet in onze database opgeslagen. De gegevens die u bij dit formulier invult zullen worden gebruikt om contact met u op te nemen. Wij verstrekken nooit zonder uw toestemming gegevens aan derden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacy statement. Uw data wordt veilig verzonden middels een SSL-certificaat, herkenbaar aan het slotje in de URL-balk van uw browser. Het SSL-certificaat versleuteld uw gegevens voordat deze per e-mail aan ons worden verzonden.