Praktijk

Fernhout Fysiotherapie is een praktijk met professionele fysiotherapeuten waar u binnen 48 uur terecht kunt, op verschillende locaties.

De praktijk heeft een team van professionele fysiotherapeuten en medewerkers. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Met scholing en samenwerking zorgen wij ervoor dat de praktijk zich blijft ontwikkelen. Dit, samen met innovatieve en toonaangevende behandelmethodes, zorgen ervoor dat de kwaliteit van de behandelingen gewaarborgd blijft.

Er wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen fysiotherapie en manuele therapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Alle fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het keurmerk en zijn BIG geregistreerd.

Fernhout Fysiotherapie hecht veel waarde aan actieve therapie. Voor deze actieve aanpak werken we samen met verschillende sportscholen en sportverenigingen. De praktijk is gevestigd in het pand van een sportschool.

Door deze samenwerking zijn er unieke revalidatie mogelijkheden ontstaan voor patiënten, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de moderne trainingsapparatuur.

Definitie van gezondheid voor Fernhout Fysiotherapie

Samen werken aan gezondheid. Alles doen om gezond te blijven en te worden. 

Wij bij Fernhout Fysiotherapie:

luisteren

staan open

blijven leren

streven naar de hoogst haalbare kwaliteit 

Fernhout Fysiotherapie hanteert als definitie van gezondheid, de definitie van positieve gezondheid:
Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.

  • De gezondheid van de mens staat centraal, niet de ziekte.
  • Mensen worden in hun kracht aangesproken en niet in hun zwakte.
  • Misschien heeft iemand wel een diagnose van een ziekte, maar er is een heel groot gebied waar hij of zij wel gezond is. Die gezondheid kan nog versterkt worden.

 

 

Gecombineerde leefstijl interventie Positieve gezondheid