Verenigingen

Zwaluwen
Wij zijn sponsor en lid van de business club van Zwaluwen. Jaarlijks organiseren wij lezingen voor trainers/leiders en denken wij mee met het sportmedisch beleidsplan.

VFC
Sinds dit seizoen is de samenwerking met VFC uitgebreid. Sportfysiotherapeut Léon Krznaric houdt iedere donderdag inloopspreekuur op de club, waar iedereen welkom is voor een kort onderzoek en adviesgesprek. Daarnaast kunnen alle spelers van VFC binnen 48 uur terecht op onze locatie in Vlaardingen voor een uitgebreide intake en behandeling.

Pollux
Pollux Dames 2 wordt dit seizoen ondersteund door Léon Krznaric in het kader van blessurepreventie. Deze samenwerking bestaat uit drie maal testen/meten en drie fysieke trainingen die aansluiten op de testresultaten. Daarnaast worden de speelsters van Dames 2 altijd binnen 48 uur onderzocht en/of behandeld op de locatie in Vlaardingen als daar vraag naar is.

Wij gaan graag een samenwerking aan met uw club of vereniging!

Naast fysiotherapie en groepslessen bieden wij ook ondersteuning aan sport- en beweegaanbieders. De ondersteuning kan bestaan uit:

  • Ondersteuning bij het opstellen van een sportmedisch beleidsplan
  • Telefonische service met de contactpersoon, hierdoor kunnen spelers altijd snel terecht
  • Testen en meten van de spelers voor, tijdens en na het seizoen
  • Revalidatie training (Dit kan zowel individueel als in groepsverband)
  • Eventueel tijdens afgesproken tijden zal er een fysiotherapeut aanwezig zijn op de club

Interesse of heeft u nog vragen over een eventuele samenwerking? Neem dan contact op via info@fernhoutfysiotherapie.nl of via 010 474 82 00 en vraag naar Ron Fernhout