Samenwerking

Fernhout Fysiotherapie werkt met verschillende partijen samen om er voor te zorgen dat de mensen (cliënten) die bij ons in de praktijk komen de best passende behandeling (hulpverlening) krijgen.

Fernhout Fysiotherapie werkt samen met diverse andere paramedische disciplines binnen en buiten onze locaties.

Lees meer

U kunt bij Fernhout Fysiotherapie terecht met of zonder verwijzing van uw arts. Wij hebben regelmatig contact met diverse huisartsen en specialisten in de regio en ook via beveiligde mail (zorgmail) of telefoon informeren wij, in overleg met u, regelmatig uw huisarts/specialist over uw herstel.

Na uw ziekenhuis opname of behandeling, bent u bij ons in goede handen. Wij hebben goede contacten met het Franciscus Gasthuis & Vlietland, Rijndam Revalidatie en Reinier de Graaf gasthuis. Wij werken goed samen met o.a. de specialisten, specialistisch verpleegkundige en de revalidatie afdelingen.

Wij werken samen met verschillende verenigingen en partners. Dit zijn o.a. hardloopverenigingen, sportscholen, voetbalverenigingen, volleybalverenigingen enz.

Klik hier als u wilt zien met wie wij samenwerken of als u een beweegaanbieder bent die graag met ons wilt samenwerken.

Het Waterwegsportnetwerk is een samenwerkingsverband van verschillende enthousiast partijen die zich bezig houden met gezondheid en sport in de regio waterweg. Het doel van waterwegsportnetwerk is om iedere sporter bewust te maken van het belang van gezond en veilig sporten/ bewegen met zo min mogelijk kans op blessures of overbelasting.

Het Waterwegsportnetwerk is een samenwerking van Waterwegsport, Fernhout Fysiotherapie en Moveo gezondheid.

Cardiosport Rijnmond is een vereniging van en voor hartpatiënten en werkt samen met Fernhout Fysiotherapie. De fysiotherapeuten van Fernhout Fysiotherapie verzorgen de trainingen, geven advies aan de deelnemers en adviseren het bestuur over het sportmedisch beleid.

VIB is dè sport- & beweegmakelaar van Vlaardingen. VIB heeft een groot netwerk van sport- & beweegaanbieders, welzijns- en zorgpartijen en ondernemers die VIB verbindt aan de behoefte van de inwoners van Vlaardingen.

Daar waar het gewenste aanbod nog niet bestaat, initieert VIB het aanbod met de bedoeling het aanbod, wanneer dat kan, over te dragen aan bestaande of nieuwe sportaanbieders.

Wij werken samen met het Kenniscentrum Zorginnovatie. Wij doen regelmatig mee aan wetenschappelijk onderzoek en zijn aangesloten bij het wetenschappelijk netwerk Rophyr.

Kenniscentrum zorginnovaties draagt bij aan de praktijk van de gezondheidszorg. Het kenniscentrum onderzoekt innovaties in en met de praktijk. Lectoren en onderzoekerswerken samen met de toekomstige professionals. Deze kennis helpt bij het oplossen van vraagstukken in de praktijk, is inspirerend voor studenten en relevant voor het toetsen en bouwen van theorieën.

Wij hebben korte lijnen met de sociale wijkteams. Wijkvertegenwoordigers sluiten soms aan bij overleggen en waar nodig kunnen wij u als cliënt makkelijk in contact brengen met de sociale wijkteams of met elkaar een plan maken om u te ondersteunen.

Wij werken samen met Stroomopwaarts om mensen, met een lange afstand tot de arbeidsmarkt, in beweging te krijgen. Dit doen wij door middel van het project Gezond Bewegen. Daarnaast zetten wij ook individuele trajecten op voor mensen die graag meer in beweging willen komen.

Speelparadijs de Beestenboel is gevestigd in hetzelfde pand als Fernhout Fysiotherapie. Kinderen, waarvan hun ouders of broers/zussen onder behandeling zijn bij Fernhout Fysiotherapie kunnen tijdens deze behandeling, voor een kleine prijs, 60 minuten