Annemieke de Mol – van der Kooij

Hand- en fysiotherapeut

 

Specialisatie

Hand/ polsklachten

Schouder

Zwangerschap gerelateerde bekkenklachten

GLI

ZwangerFitcoach

 

Contactannemieke@fernhoutfysiotherapie.nl

Fysiotherapeut

In juli 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna ben ik bij Fernhout Fysiotherapie begonnen als trainer van verschillende beweeggroepen en vanaf december 2014 kwam ik ook het team van fysiotherapeuten versterken.

Inmiddels begeleid ik meerdere groepslessen waaronder een groep mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en twee groepen hart revalidatie. De afwisseling tussen 1 op 1 behandeling en groepstraining vind ik erg leuk.

In januari 2018 heb ik de cursus bekkenpijn afgerond.

Sporten en bewegen vind ik heel belangrijk. Ik ben daarom van mening dat het voor iedereen goed is om in beweging te zijn op zijn/haar manier. Ik probeer mensen bewust te maken van hun bewegingsgedrag, omdat hier een groot deel van goede gezondheid ligt.

Zelf probeer ik in mijn vrije tijd zo veel mogelijk in beweging te zijn. Het liefste sport ik in de buitenlucht door te gaan hardlopen of survivallen. Dit in combinatie met wat krachttraining in de fitness.

Binnen het team van Fernhout Fysiotherapie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door middel van scholing wil ik mij verder ontwikkelen en zo de kwaliteit van handelen waarborgen. Mijn werk als fysiotherapeut doe ik met veel enthousiasme en plezier en ik hoop dit in mijn behandelingen over te brengen.