Gaby van Houten 

Fysiotherapeut 

 

Specialisatie 

 

Contact

Gaby@fernhoutfysiotherapie.nl

Fysiotherapeut

Wat leuk dat u op mijn foto hebt geklikt. Mijn naam is Gaby van Houten, na een stageperiode van een half jaar kreeg ik de kans om bij deze leuke praktijk te blijven werken en ben ik sinds augustus 2023 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Wellicht hebben onze wegen elkaar al eens gekruist, Vlaardingen is mij namelijk niet geheel onbekend. Na 19 jaar werkzaam te zijn geweest als jongerenwerker bij Minters in Vlaardingen, heb ik in 2019 de stap gewaagd om mijzelf te laten omscholen. Sinds juli 2023 mag ik mij dan ook echt fysiotherapeut noemen. Met mensen werken vind ik het allerleukst om te doen. Graag kijk ik samen met u naar de beste oplossing voor uw houdings- en/of bewegingsprobleem.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en probeer ik dat 1 à 2 keer in de week te doen. Naast tennis begeleid ik een eredivisie vrouwen zaalvoetbalteam in Rotterdam, als fysiotherapeut/verzorger.

Op maandag tot en met donderdag ben ik werkzaam als fysiotherapeut op de locaties Vlaardingen en Schiedam. Wie weet komen wij elkaar daar nog eens tegen. Ik sta altijd open voor een praatje!