Ron Fernhout

Fysio- & Manueeltherapeut

Praktijkeigenaar 

 

Specialisatie
nek

heup

Duizeligheid

 

Contact

ron@fernhoutfysiotherapie.nl

Eigenaar Fernhout Fysiotherapie en manueel therapeut

Mijn passie is om elke dag mensen te helpen in beweging te komen en te blijven. Mensen ondersteunen om gezonder te worden en te blijven vind ik fantastisch. Daarnaast vind ik het menselijk lichaam, het bewegen en het menselijk brein erg boeiend.
Ik geniet van mijn vak, omdat het een combinatie is van steeds vernieuwende wetenschappelijke inzichten, vakmanschap en gastvrijheid gekoppeld aan een hulpvraag die voor iedereen weer anders is.

In de afgelopen jaren heb ik met verschillende bij- en nascholingen mezelf verdiept in het vak fysiotherapie. Naast de 4-jarige masteropleiding manueeltherapie, heb ik diverse cursussen en scholingen gevolgd. Ik ben nu werkzaam bij Fernhout fysiotherapie als praktijkeigenaar, fysiotherapeut en manueeltherapeut. Daarnaast ben ik ook bestuurslid van de zorggroep FEL (coöperatie van fysiotherapeuten) en eigenaar van het Beweeg – Gezondheidscentrum Harga en Beweeg – Gezondheidscentrum Vlaardingen.

Ik ben trots om te werken in een fysiotherapiepraktijk met een gedreven team waar veel aandacht wordt besteed aan innovatie, kwaliteit en gastvrijheid. Het in beweging komen en blijven staat centraal en regelmatig probeer ik zelf ook in beweging te komen door te squashen of hard te lopen. Daarnaast ben ik gek op leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden.