Sportcentra

Wij werken samen met verschillende sportcentra in de regio
Onze praktijk in Vlaardingen is gevestigd op dezelfde locatie als Sportcentrum Vlaardingen. Sportcentrum Vlaardingen is een sportcentrum voor bewegen en ontspanning en is zeven dagen per week geopend. U kunt hier fitnessen, tennissen, allerlei soorten sportieve groepslessen volgen en gebruik maken van de zonnebanken. Sportcentrum Vlaardingen heeft bovendien een gezellig en gerenoveerd sportcafé waar u gezellig wat kunt eten en drinken.

In Maassluis zijn we gevestigd in Sportcentrum Life. Sportcentrum Life is voor jong en oud! Zij richten zich op een breed publiek. Vanaf twee jaar kunnen de allerkleinsten al bij Sportcentrum Life komen bewegen. Ook de senioren zijn bij ons van harte welkom voor wat beweging.

Al onze locaties zijn goed bereikbaar en hebben gratis parkeergelegenheid.

Wat betekent deze samenwerking voor u
Voor therapie en revalidatie doeleinden maken wij gebruik van de unieke faciliteiten van beide sportcentra.
Er is een goede samenwerking tussen de instructeurs van beide sportcentra en de fysiotherapeuten.

Wat betekent deze samenwerking voor u:

  • Als u een blessure heeft kunt u altijd dezelfde dag of binnen 48 uur terecht bij de fysiotherapeut
  • Als u niet zeker weet of u vanwege gezondheidsklachten bepaalde oefeningen of groepslessen mee mag doen, kunnen onze therapeuten u en uw instructeur adviseren en/of begeleiden
  • Als u na uw therapietraject zelfstandig verder wilt sporten bij een van bovenstaande sportcentra, dan kunt u via onze “Zelfstandig sporten als aanvulling op uw behandeling”.
  • Hierna kan er samen met de instructeur en de fysiotherapeut een aangepast schema worden gemaakt, zodat u op een veilige en verantwoorde manier aan uw gezondheid kan blijven werken