Begeleid sporten

Fernhout Fysiotherapie biedt kleinschalige (max. 10 personen) groepstrainingen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij klachten en beperkingen zoals rug-problematiek, pijn aan de nek, schouders, knieën etc. kunt u bij ons onder begeleiding sporten. Ook als u een chronische ziekte heeft, een verlaagde belastbaarheid vanwege uw leeftijd of lichamelijke beperking kunt u bij ons terecht. 
 
Bent u niet onder behandeling bij Fernhout Fysiotherapie, dan wordt er eerst een afspraak gemaakt voor een intake. Hierbij worden uw persoonlijke gegevens en trainingsdoelen doorgenomen.  
 
Er zal met onze fysiotherapeuten samen met u een doelgericht trainingsprogramma maken. Hierin zullen wij onderwerpen zoals bewegen en sporten bespreken maar ook hoe we door fysieke doelen te stellen u meer kunnen uitdagen in de mogelijkheden van uw fysieke capaciteiten? De therapeut zal met u een fitheidsmeting uitvoeren en de doelen persoonlijk bespreken. Daarna zal aan de hand van dit gesprek een 8-10weken programma worden opgesteld. Verloop van tijd zullen deze doelen besproken en geëvalueerd worden en bijstellen mogelijk wordt. 
 

Voordelen begeleid Sporten

  • op een vertrouwde en persoonlijke manier trainen onder deskundige begeleiding 
  • onderhouden of verbeteren van spierkracht, lenigheid, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen 
  • voorkomen van klachten 
  • verbetering inschatting eigen mogelijkheden 
  • werken aan een gezond gewicht 

 

Voor wie

Begeleid sporten is vooral bedoeld voor mensen met gezondheidsproblemen of een verhoogd risico op gezondheidsproblemen die onder begeleiding van een fysiotherapeut in een sportgroep het sporten weer willen oppakken. 

Dagen, tijden en kosten

Maandag       09:00 – 10:00 uur  locatie Vlaardingen  

Maandag       11:00 – 12:00 uur locatie Vlaardingen

Maandag       19.30 – 20.30 uur locatie Harga Schiedam

Dinsdag         14:00 – 15:00 uur  locatie Vlaardingen 

Woensdag     17:00 – 18:00 uur locatie Harga Schiedam   ** rug groep 

Donderdag     09:00- 10:00 uur  locatie Vlaardingen 

Donderdag    16:30- 17:30 uur  locatie Vlaardingen 

U kunt kiezen voor 1x per week sporten voor  € 31,15 p.m. of 2x per week sporten voor € 59,28 p.m.  

Interesse voor een proefles of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 010 474 82 00 of mail naar info@fernhoutfysiotherapie.nl